VIDEO | Emmanuel Macron, anunţ despre starea sa de sănătate, după ce a fost confirmat cu COVID

Data publicării:
Emmanuel Macron, preşedintele Franţei
Emmanuel Macron. Foto: Getty Images

Preşedintele Franței, Emmanuel Macron, a anunţat vineri, într-un video postat pe reţelele sociale, că se simte bine, însă puţin obosit, după ce a fost confirmat cu coronavirus. El a dat asigurări că va continua să-şi îndeplinească sarcinile curente, dar „un pic la ralanti”, informează AFP, preluată de Agerpres.

Într-un video de trei minute făcut cu telefonul său, Emmanuel Macron, puţin tras la faţă, a precizat că are aceleaşi simptome pe care le-a avut cu o zi înainte - „oboseală, dureri de cap, tuse seacă” - şi a promis că va „da raportul în fiecare zi asupra evoluţiei bolii sale”.

Preşedintele francez, testat pozitiv la COVID-19 şi care manifestă simptome specifice, continuă să lucreze de la distanţă, de la o reşedinţă oficială de lângă Paris.

Anunțul bolii sale a determinat mai mulţi lideri europeni, care avuseseră contact cu Macron, să se izoleze la rândul lor. Înainte de Emmanuel Macron, numeroşi şefi de stat şi de guvern au fost deja contaminaţi cu noul tip de coronavirus, inclusiv preşedintele american Donald Trump şi premierul britanic Boris Johnson, care, la fel ca alţi lideri, i-au adresat lui Macron mesaje de susţinere. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri