VIDEO. Încă un viaduct s-a prăbușit în Italia

Data actualizării: Data publicării:
viaduct-prabusit-italia
Foto: repubblica.it

O porțiune de autostradă lungă 30 de metri s-a prăbușit în jurul orei locale 14:30, în Italia, transmite Sergiu Balaban, corespondent Digi24. S-a întâmplat pe autostrada A6, Savona - Torino, pe un singur sens de mers. Din primele informații se pare că nu au existat persoane implicate în acest incident.

Autoritățile spun că de vină a fost solul care ar fi alunecat cu tot cu stâlpii de susținere ai autostrăzii. Unul dintre martori a declarat însă în presa din Italia că viaductul s-ar fi prăbușit imediat după trecerea unei mașini de mare tonaj.

A fost deschisă o anchetă, iar traficul a fost întrerupt și până la noi verificări nu se poate circula nici pe sensul opus.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urmă cu mai bine de un an, la Genova și-au pierdut viața 43 de oameni, printre care și doi români, iar alte zeci au fost răniți grav după prăbușirea unui viaduct.

În Liguria este în continuare cod roșu de inundații și vreme rea, iar situația este critică în mai multe zone. 154 de persoane au fost evacuate și peste 600 sunt izolate din cauza alunecărilor de teren sau restricțiilor de trafic. În unele zone, în nordul Italiei au fost 100 de milimetri de ploaie - 1,70 metri de la începutul lunii octombrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri