VIDEO Revelion 2019. Surpriză pentru români la Londra, în timpul focului de artificii

Data actualizării: Data publicării:
artificii londra

Revelion 2019 la Londra. Spectacolul de artificii cu care Marea Britanie a întâmpinat noul an - anul în care ar trebui să se producă Brexitul - a fost grandios, unul care îți taie răsuflarea. Concurează fără îndoială - cu mari șanse - la titlul de cel mai frumos show de acest gen care s-a văzut anul acesta în lume. Dar surpriza a fost ca, la două minute după sosirea miezului nopții, când se dezlănțuiseră artificiile, crainicul care anima spectacolul să rostească în mai multe limbi, inclusiv în română: „Londra e deschisă”. 

Mesajul a fost rostit și în spaniolă, poloneză, franceză, germană, italiană și apoi engleză. A fost un mesaj pe care primarul Londrei, Sadiq Khan, cunoscut pentru poziționarea sa anti-Brexit, a ținut să-l transmită celor peste un milion de cetățeni europeni (din țări membre al UE) pentru care Londra e „acasă”.

Marea Britanie a întâmpinat noul an la ora 2:00, ora României. După ce Big Ben a bătut miezul nopţii, a început un grandios spectacol de artificii. Nu mai puţin de 70 mii de artificii au explodat timp de aproape 10 minute, spre entuziasmul sutelor de mii de oameni adunaţi în centrul Londrei. Jocul pirotehnic a costat aproape 3 milioane de euro.

Sydney, Dubai, Paris au oferit și ele la Revelion 2019 spectacole impresionante.

Odată cu intrarea Londrei în 2019, anul nou a început în cea mai mare parte a continentului european.

Citiți și: Revelion 2019. Cele mai frumoase focuri de artificii și momente, în România și în lume - VIDEO

Cum să te întorci în timp. Au plecat în 2019 și au ajuns în 2018!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri