VIDEO. Momentul în care un grup de români pune la pământ un bărbat care lovea oameni cu ciocanul, la Londra

Data publicării:
stratfordstation2

Poliția britanică anchetează un caz bizar, petrecut în stația de metrou Stratford, din estul Londrei, unde un bărbat ataca oamenii și îi lovea cu un ciocan. Martorii spun că bărbatul s-a înfuriat atunci când i-a cerut o țigară unui necunoscut, iar acesta a refuzat să îi dea, scrie publicația Standard.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Două persoane au fost rănite în urma atacului cu ciocanul, iar numărul victimelor putea fi mai mare dacă agresorul nu ar fi fost pus la pământ și anihilat rapid de către un grup de români.

„Am remarcat în staţie un bărbat care atrăgea atenţia, fiind gălăgios. S-a apropiat de o persoană căreia i-a cerut o ţigară, iar când a fost refuzat a scos un ciocan şi a început să îl lovească. A fost pus instant la pământ până când au venit forţele de ordine“, a povestit un martor citate the The Sun.

Pe filmarea cu momentul în care un grup de patru persoane îl pun la pământ pe agresor și îl țin nemișcat până la sosirea forțelor de ordine se aude cum aceștia vorbesc în română: „Nu daţi în el! Tineţi-l până vine poliţia. Voia să dea în cap la oameni, omoară oameni“, spune românul care filmează. „M-a muşcat de mână“, spune unul dintre românii care îl ţineau, în timp ce altul îi spune: „Întoarce-i mâna. Staţi, că e periculos“.

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri