Video. O femeie a fost salvată în ultima clipă după ce a fost împinsă în fața unui autobuz

Data actualizării: Data publicării:
femeie pe strada

Autorităţile britanice sunt în căutarea unui alergător, după ce acesta a fost surprins de camerele de supraveghere împingând o femeie în calea unui autobuz de pe strada Putney Bridge, situată în partea sud-vestică a Londrei, transmite The Guardian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Însă, şoferul autobuzului a reuşit să vireze în ultimul moment pentru a nu o strivi sub roţi pe femeia în vârstă de 33 de ani din Londra, notează News.ro.

„Victima a fost pusă într-un pericol extrem, atunci când a fost doborâtă pe stradă. Aceasta nu a fost lovită de autovehicul doar datorită reacţiilor incredibil de rapide ale şoferului de autobuz”, a declarat sergentul Mat Knowles.

Poliţia Metropolitană a explicat că autobuzul a oprit, iar pasagerii i-au acordat primul ajutor femeii, care a scăpat cu răni superficiale în urma incidentului din Londra.

De asemenea, autorităţile britanice susţin că alergătorul a revenit 15 minute mai târziu pe partea cealaltă a străzii, iar victima a încercat să vorbească cu el, dar acesta a ignorat-o.

Poliţiştii au lansat un apel public pentru a găsi posibili martori sau persoane care îl cunosc pe alergător. Acesta este descris ca fiind caucazian, cu ochii căprui, păr şaten şi aproximativ 30-35 de ani. Acesta purta un tricou gri şi pantaloni bleumarin scurţi în momentul incidentului din Londra.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri