VIDEO. Până unde a mers un biciclist nervos care nu l-a lăsat pe un șofer să-l depășească

Data publicării:
biciclist

Probleme în trafic neașteptate pentru un șofer. Un biciclist nervos a fost filmat în timp ce încerca să împiedice un șofer să îl depășească. Întreaga scenă a fost filmată chiar de soția șoferului pe un drum din orașul Swansea, Țara Galilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Șoferul, Sam England, 40 de ani, se îndrepta spre casă după ce își luase fiul în vârstă de 12 ani de la antrenamentele de fotbal, când a observat că în fața sa se află doi bicicliști. Fără motiv, unul dintre ei strigă la cei din mașină și le face semne obscene, după care începe să meargă în zig zag și să pună frâne bruște pentru a împiedica autovehiculul să treacă, scrie Daily Mail.

Imaginile filmate de soție nu i-au fost de ajutor șoferului, polițiștii neputând identifica biciclistul, însă Sam le-a postat pe pagina de Facebook, sperând ca cineva să-l ajute să găsească biciclistul care le-a făcut probleme.

Filmulețul a devenit viral, cu peste un milion de vizualizări, și mii de critici la adresa ciclistului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri