Sari la conținut

Video. Polițiștii dansează cu fani prezenți la concertul caritabil de la Manchester

Muzica a învins teroarea, duminică seară, la Manchester. La concertul-omagiu organizat pe stadionul Old Traford de la Manchester, mai mulți polițiști au dansat alături de cei prezenți.

La două săptămâni după atentatul de la finalul unui concert al Arianei Grande, în care 22 de tineri şi copii au murit, 60.000 de oameni au asistat la un spectacol-omagiu. Pe scenă, alături de Ariana Grande, au urcat unii dintre cei mai cunoscuţi artişti din SUA şi din Marea Britanie.

O parte dintre fanii prezenți la concert au dansat alături de polițiștii englezi.

Miley Cyrus, Justin Bieber, Robbie Williams, Katy Perry, Coldplay, Liam Gallagher, precum și trupa Take That, au cântat și ei în cadrul concertului în aer liber de pe stadionul de cricket Old Traford de la Manchester.

Concertul a fost deschis de poetul Tony Walsh, care a făcut referire și la atacurile teroriste de sâmbătă noapte de la Londra, în care șapte oameni au fost uciși și zeci au fost răniți, notează Agerpres.

Managerul Arianei Grande, Scooter Braun, afirmase duminică că concertul va avea loc în pofida atacurilor de la Londra. „Toți artiștii implicați au fost de neclintit în sprijinul lor în această dimineață și sunt hotărâți să continue cu spectacolul", a scris el pe Twitter.  C

Concertul de trei ore a fost transmis în întreaga lume la televiziune și pe internet, iar organizatorii susțin că spectatorii au donat două milioane de lire sterline (2,6 milioane de dolari) pentru Fondul de urgență "We Love Manchester", pentru a-i susține pe cei afectați de atentatul de la 22 mai.

Poliția din Manchester a precizat că un număr "semnificativ" de polițiști au fost prezenți la concert, care s-a desfășurat "fără vreun motiv de preocupare".