VIDEO | Prima declarație a lui Kovesi, după ce a aflat rezultatul votului din Comisia LIBE

Data actualizării: Data publicării:
laura codruta kovesi ID32400_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi a declarat miercuri, pentru G4media, după votul din Comisia LIBE privind nominalizarea sa pentru postul de procuror-şef european, că este foarte bucuroasă, mulţumind tuturor celor care au susţinut-o.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Acum am aflat rezultatul votului. Sunt foarte bucuroasă. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut”, a declarat ea pentru G4media, înainte de a pleca spre Bucureşti.

Laura Codruța Kovesi are șanse foarte mare să fie șefa Parchetului European. Comisia LIBE din Parlamentul European a avut miercuri dimineață întâlnirea coordonatorilor, la ora locală 9:00, iar la ora locală 11:00 (12:00, ora României) s-a întâlnit în reuniune extraordinară, pentru a vota în privința candidatului pentru postul de procuror-șef al Parchetului European, o instituție nou înființată, ce va începe să funcționeze de anul viitor. 

Kovesi a obţinut 26 de voturi în urma votului din Comisia LIBE a Parlamentului European pentru postul de procuror-șef european, situându-se pe primul loc. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri