VIDEO. Rochii de seară în locul uniformelor. Femeile din forţele separatiste din Ucraina s-au transformat în fotomodele

Data publicării:
roki

Exploziile, atacurile cu rachete, schimburile de focuri au contenit în Doneţk, după încheierea armistiţiului în urmă cu aproape o lună, iar trupele separatiste au timp şi de petreceri. Ziua Femeii a fost sărbătorită într-unul dintre marile hoteluri din oraş, iar vedete au fost tinerele care luptă umăr la umăr cu bărbaţii împotriva armatei ucrainene.

E un eveniment care demonstrează că femeile din armată sunt frumoase şi feminine”, spune Daria Voronina, una dintre participante.

Cele 12 tinere au sosit la defilare îmbrăcate în uniforme militare. La Hotelul din Doneţk le aştepta o armată de stilişti, care în câteva ore le-au transformat pentru defilare.

Combatantele au îmbrăcat rochii lungi de gală, cu umerii dezgoliţi, şi nimic nu trăda faptul că, în restul timpului, patrulează pe străzi cu mitraliera în mână. Femeile spun că ele au ales să se înroleze în forţele separatiste din Doneţk, dar speră că va veni şi ziua în care pacea va domni în regiune.

Sperăm la pace şi vrem pace. Copiii noştri să nu mai fie ucişi şi nici civilii care nu au nicio vină”, spune Irina Litvinova.

Zeci de invitaţi au asistat la defilare, dar în sală au fost prezenţi şi separatişti înarmaţi care au supravegheat locul în permanenţă.

Ne-am scos uniformele şi am îmbrăcat rochii frumoase pentru defilare. Am demonstrat că tinerele care par fragile pot mânui o armă”, spune Irina Liuşuban.

Peste 6.000 de oameni au fost ucişi în estul Ucrainei, în aproape un an de conflict armat între armata Kievului şi separatiştii care vor independenţa. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri