VIDEO. Româncă sechestrată în Spania a reușit să-și anunțe familia din România. Poliția a salvat-o după 6 ore

Data actualizării: Data publicării:
romanca-sechestrata-spania

O tânără de 26 de ani din România, răpită și sechestrată de un spaniol, a fost salvată după numai șase ore de la apelul prin care a alertat familia din țară cu privire la ce i s-a întâmplat.

Femeia era ținută într-un apartament din localitatea Monzon și a reușit să-și sune familia din România, pe 16 august, că este răpită și sechestrată în Spania. Rudele au alertat Poliția Română, care, la rândul său, a transmis informațiile către poliția spaniolă.

Guardia Civil a lansat o operațiune de căutare și, în numai șase ore, a reușit să identifice apartamentul în care era sechestrată românca. Polițiștii au găsit-o într-un pat, având răni pe un antebraț, ce ar putea fi de la un cuțit, transmite 20minutos.es.

Anchetatorii au mai găsit în apartament și 18 grame de cocaină și două de marijuana. Bărbatul de 36 de ani care a sechestrat-o pe româncă este acum cercetat în libertate.

Imaginile au fost publicate miercuri de anchetatori.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Redactor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri