VIDEO. Un autobuz a luat foc şi a explodat în centrul Romei

Data publicării:
incendiu autobuz roma_captura

Un autobuz de pasageri a luat foc şi a explodat marţi în centrul Romei, degajând fum negru în centrul oraşului, în al nouălea caz de acest gen în acest an, scrie Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Autoritatea de transport locală Atac a indicat că şoferul şi pasagerii au reuşit să părăsească vehiculul, care s-a oprit în apropiere de celebra Fontana di Trevi, înainte ca flăcările să cuprindă autobuzul. Nimeni nu a fost rănit şi nu există ipoteza vreunui act criminal.

În 2017, circa 20 de autobuze din Roma au fost distruse sau avariate ca urmare a unor incendii.

Presa italiană pune incidenţa mare de incendii printre mijloacele de transport în comun din Roma pe seama îmbătrânirii parcului auto şi a întreţinerii necorespunzătoare a vehiculelor. Societatea Atac, împovărată de datorii, susţine că a crescut volumul reparaţiilor şi că va rezolva problema.

Un fost şef al societăţii a spus că anul trecut compania avea datorii de ordinul a 1,3 miliarde de euro (1,54 miliarde de dolari) şi ar trebui să-şi declare falimentul.

Potrivit unui raport intern al companiei, 36% din totalul autobuzelor staţionează - fie că sunt avariate, fie pentru mentenanţă - cifra crescând la 50% pentru flota de tramvaie a oraşului. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri