VIDEO. Un superiaht trece printre case și biserici, pe un canal îngust din Olanda

Data publicării:
Călătoria unui iaht lung de aproape 100 de metri și lat de 14 metri pe un canal îngust din Olanda, printre case si biserici
Un superiaht trece printre case și biserici, pe un canal îngust din Olanda. Foto: Tom van Oossanen/ Instagram

Călătoria unui iaht lung de aproape 100 de metri și lat de 14 metri pe un canal îngust din Olanda a fost surprinsă de un fotograf. Superiahtul trece printre case și biserici.

Project 817, cum se numește momentan palatul plutitor, a străbătut canalul pentru a ajunge în portul Rotterdam de la Marea Nordului, unde vor fi efectuate ultimele teste înainte de a fi livrat celui care l-a comandat.

Fotograful Tom van Oossanen a surprins întreaga operațiune. El spune că, în fiecare an, între 4 și 6 superiahturi sunt transportate pe această rută spre mare. Totuși, cele mai multe nu sunt atât de mari ca Project 817, potrivit CNN.

Oamenii se întreabă de ce ar naviga cineva cu o astfel de navă, aici? De fapt, nici nu navighează, a fost construită aici, se îndreaptă către mare, nu se va întoarce niciodată aici”, spune fotograful.

La bord este mereu o echipă de experți care se asigură că nu sunt accidente.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De fiecare dată este o operațiune de amploare. Toată lumea este încântată, toată lumea iese să vadă cum trec navele. În schimb, când trece de podurile acestea... dacă ai programare la dentist, sigur nu vei ajunge”, a mai spus van Oossanen.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri