Sari la conținut
News Alert

VIRAL. Trump, ironizat cu propriile cuvinte de olandezi

Donald Trump a fost ironizat cu propriile cuvinte într-o emisiune din Olanda. Imaginile au strâns peste 25 de milioane de vizualizări pe pagina de Facebook a emisiunii „Duminica cu Lubach”, prezentată de Arjen Lubach.

Clipul este o prezentare a Olandei în care sunt folosite expresiile favorite ale lui Donald Trump, binecunoscute încă din campania electorală

Va fi un clip măreț, va fi absolut fantastic. Fondatorul țării noastre a fost Wilhelm de Orania, care a luptat împotriva spaniolilor. Spaniolii erau niște nenorociți. S-au luptat cu noi timp de 80 de ani dar nu ne-au învins. N-au putut! Niște pierzători!”, recită vocea din fundal, pe un ton asemănător cu al lui Donald Trump.

În clip se mai spune că olandeza este cea mai bună limbă din lume, cu cele mai bune cuvinte: „Daneza? Dezastru total! Germana? Nu e nici măcar un grai real. Falsă!”

În continuare, mai este prezentat și un celebru dig rutier.

„E un zid măreț, pe care l-am construit să ne protejăm de toată apa din Mexic. De fapt am construit un întreg ocean între noi și Mexic. Nimeni nu construiește oceane mai bine decât noi și i-am făcut pe mexicani să ne plătească”, se mai arată în clipul amuzant.

Deși într-o notă de umor, materialul se termină cu o rugăminte către al 45-lea președinte american: „Dacă distrugi NATO, o să faci problemele noastre mari din nou, o să fie enorme, uriașe. Te rugăm, nu!”

Pe aceeași temă