Ultimul mesaj al femeii dispărute în mijlocul unui apel video. Ce i-a scris Nicola unei prietene când a ieșit cu câinele la plimbare

Data publicării:
Nicola Bulley
Nicola Bulley a dispărut în 27 ianuarie. Foto: Poliția din Lancashire

Ultimul mesaj trimis de Nicola Bulley, femeia din Marea Britanie care a dispărut de mai bine de o săptămână după ce a ieșit la plimbare cu câinele, a fost făcut public. Femeia, mamă a doi copii, stabilise cu o prietenă o întâlnire la care cei mici să se joace, relatează The Independent.

Femeia de 45 de ani a fost văzută ultima dată plimbându-și câinele pe malul râului în St Michael’s on Wyre, Lancashire, vineri, 27 ianuarie. Era încă conectată la o videoconferință Microsoft Teams care se terminase la ora 9.30, când telefonul ei a fost găsit pe o bancă, de o altă persoană ieșise cu câinele la plimbare.

Mesajul a fost trimis la ora 8.57, cu puțin timp înainte de a se conecta la videoconferința de muncă.

Bulley tocmai își lăsase cele două fiice, în vârstă de șase și nouă ani, la școala din localitate.

Nicola a fost văzută ultima dată la ora 9.10. După circa 25 de minute mai târziu, telefonul ei și lesa câinelui au fost găsite pe o bancă de pe malul râului. Câinele se plimba singur în apropiere.

Pe de altă parte, singura cameră de supraveghere care ar fi putut arăta exact ce s-a întâmplat cu femeia era stricată, a spus o prietenă a lui Bulley.

După mai bine de o săptămână de căutări intensive, poliția din Lancashire crede că Bulley a căzut în râu. Polițiștii au spus în repetate rânduri că nu există semne de implicare a unei terțe persoane în dispariția ei.

Ben Pociecha, directorul agenției de credite ipotecare la care lucrează Bulley, a spus că femeia s-a conectat la videoconferință vineri la ora 9:01, în ziua în care a dispărut. La 08.53 îi trimisese un e-mail șefului ei.

„Se pare că era pe mute și nu avea camera pornită. Asculta în timp ce își plimba câinele”, a spus el.

„La videoconferință au participat o mulțime de oameni. Poliția investighează totul,” a adăugat Pociecha.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri