Ultimul mesaj trimis de la bordul avionului prăbușit. Un pasager i-a trimis o fotografie iubitei sale

Data publicării:
avion

Unul dintre pasagerii avionului care s-a prăbușit în Iran i-a trimis un mesaj iubitei sale, cu câteva minute înainte ca aeronava să decoleze. „Fie ca Dumnezeu să ne protejeze și să ajungem în siguranță”, i-a scris acesta iubitei lui, trimițându-i și o fotografie cu una dintre elicele avionului ATR-72, relatează Fox News.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit agenției de presă iraniene, toți cei 65 de oameni aflați la bord - 59 de pasageri și 6 membri ai echipajului - au murit, după ce avionul s-a prăbușit lângă orașul Yasuj, într-o zonă muntoasă.

Un bărbat care trebuia să se afle în avion, dar s-a răzgândit în ultima clipă a declarat că „Dumnezeu a fost bun cu mine, dar sunt întristat din adâncul inimii pentru cei care și-au pierdut viața.”.

Aeronava ATR-72 aparținând companiei Aseman Airlines decolase din capitala Teheran şi se îndrepta către un oraş din sud-vestul ţării. A dispărut, însă, de pe radar la 50 de minute, iar puţin mai târziu, autorităţile au confirmat că s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă, cu 180 de kilometri înainte de a ajunge la destinaţie.

Deocamdată, cauza prăbușirii rămâne un mister pentru anchetatori, care trebuie să recupereze cutiile negre ale aeronavei și să analizeze datele de zbor, precum și conversația dintre piloți, în speranța că vor găsi unele indicii legate de problemele cu care s-ar fi confruntat avionul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri