Video Un adolescent este scos în viață de sub dărâmături după 60 de ore. Reacția emoționantă a oamenilor

Data publicării:
salvare siria daramaturi
Un adolescent a fost găsit în viață după 60 de ore sub dărâmături. Foto: Profimedia Images

În Siria și Turcia, salvatorii continuă să facă minuni. Cu mâinile goale sapă în moloz ca să ajungă la oamenii încă blocați între betoanele clădirilor prăbușite după cutremure. Într-o provincie din Siria un adolescent este scos la lumină după 60 de ore, iar reacția oamenilor care asistă este emoționantă. 

Momentul a fost înregistrat de cei prezenți cu ajutorul telefoanelor, iar imaginile au fost postate pe rețelele sociale.  În imagini se vede cum băiatul este  scos de sub tonele de moloz în uralele celor prezenți și transportat pe brațe la o ambulanță.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În Siria, situația este dramatică. Lovită crunt de război și de cele două cutremure cu epicentrul în Turcia, ajutoarele umanitare întârzie să ajungă. În prezent, există o singură rută în teritoriul controlat de rebelii anti-Assad – la Bab al-Hawa, scrie BBC, iar dictatorul sirian refuză să ofere ajutoarele care ajung la Damasc zonelor controlate de opoziție.

Bilanțul morților crește de la o oră la alta. Ultimele date indică peste 20.000 de persoane care și-au pierdut viața.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri