Video Un aligator a fost găsit în lacul unui parc din New York. Animalul era letargic din cauza temperaturilor scăzute

Data publicării:
Un aligator este scos din lacul parcului Prospect din New York.
Aligatorul de 1,2 metri a fost găsit în lacul parcului Prospect din New York. Foto: captură/New York City Department of Parks & Recreation

Un aligator de un metru şi 20 de centimetri lungime a fost găsit în lacul parcului Prospect, din New York, au anunţat reprezentanţii departamentului care se ocupă de mentenanţa parcurilor metropolei americane, scrie ABC News.

Echipele care îngrijesc parcul spun că au găsit aligatorul duminică dimineaţă.

Atunci când a fost scos din apă, animalul era "foarte letargic şi şocat din cauza frigului, dat fiind că acesta este obişnuit cu clime calde, tropicale", se arată într-un comunicat al departamentului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Temperatura, în New York, duminică dimineaţă, a fost de două grade Celsius.

Nicio persoană nu a fost rănită de aligatorul care a fost dus la grădina zoologică din Bronx.

Nu se ştie, deocamdată, cum a ajuns aligatorul în lac şi nici cât timp a stat acolo.

Însă departamentul pentru parcuri i-a avertizat pe cei care ţin animale sălbatice în captivitate să nu le elibereze în natură sau în parcuri.

"Pe lângă pericolul potenţial pentru cei care se plimbă prin parc, eliberarea animalelor care nu sunt endemice poate duce la eliminarea speciilor native", se mai arată în comunicat.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri