Un băiat de 15 ani a fost arestat pentru atacul armat din Carolina de Nord. El a ucis 5 oameni

Data publicării:
Autorul atacului armat din Carolina de Nord, în care au murit 5 oameni, este un băiat de 15 ani
Autorul atacului armat din Carolina de Nord, în care au murit 5 oameni, este un băiat de 15 ani. Foto: Profimedia Images

Un băiat de 15 ani a fost arestat vineri după atacul armat din capitala Carolinei de Nord, în urma căruia au murit cinci persoane, a confirmat vineri șeful poliției din Raleigh. Adolescentul a fost internat în stare critică, relatează Reuters.

Încă nu se știe motivul pentru care băiatul a recurs la acest gest, a declarat șefa poliției din Raleigh, Estella Patterson.

Primele focuri au răsunat la scurt timp după ora 17:00 (21:00 GMT) pe o alee de promenadă din acest oraş cu o populaţie de aproape 500.000 de locuitori, capitala Carolinei de Nord.

Trei femei - cu vârste de 52, 49 și 35 de ani - și un băiat de 16 ani au fost printre cei uciși în atac, a spus Patterson. De asemenea, un polițist de 29 de ani, care se afla în afara programului de muncă, a fost împușcat mortal.

Totodată, alte două persoane au fost rănite: un ofițer de poliție care a fost tratat și apoi externat și o femeie de 59 de ani care a fost internată în spital în stare critică.

Șefa poliției nu a oferit detalii despre atacul în sine și nu a putut spune dacă suspectul are vreo legătură cu victimele.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri