Un bărbat a fost filmat în Belgia în timp ce își linge degetele apoi se șterge pe bara de metrou VIDEO

Data publicării:
metrou

Un pasager aflat într-un tren de metrou din Bruxelles a fost arestat după ce a fost filmat de un alt călător în timp ce își lingea degetele, apoi le ștergea de balustradă, informează The Independent.

Societatea Transporturilor Intercomunale din Bruxelles (STIB-MBIV) a informat că bărbatul în cauză era beat și că a fost arestat ulterior de poliție.

În clipul video, bărbatul își dă jos masca, își bagă degetele în gură, apoi le șterge pe bară.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

"Bărbatul aflat în stare de ebrietate a fost arestat de poliție și serviciile noastre de securitate. Trenul în cauză a fost restras din uz și dezinfectat", a anunțat autoritatea de transport. "Mulțumim pentru mesaj. Trenurile noastre sunt curățate zilnic", a mai transmis compania.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), virusul se transmise prin fluide corporale, în special provenite din nas sau gură, și poate supraviețui pe suprafețe între câteva ore și câteva zile.


CE TREBUIE SĂ ȘTIM DESPRE CORONAVIRUS

CARE SUNT SIMPTOMELE: Diferența între gripă, răceală şi coronavirus

CARE ESTE SITUAȚIA ÎN ROMÂNIA: Informații oficiale

CONDUITA SOCIALĂ RESPONSABILĂ: Cele 15 recomandări ale autorităților

DECIZIILE AUTORITĂȚILOR: Restricții în România din cauza COVID-19

MIJLOACE DE PROTECȚIE: Cum ne spălăm corect pe mâini

ÎN CE STADIU ESTE DEZVOLTAREA UNUI VACCIN: Progresul înregistrat


Cea mai simplă și eficientă cale de prevenire a infectării cu coronavirus este spălatul mâinilor cu apă și săpun și folosirea de gel dezinfectant.

OMS a sfătuit oamenii să nu își atingă fața cu mâinile nespălate și să stea la cel puțin un metru de oamenii care tușesc sau strănută.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri