Un bărbat a sunat la poliție spunând că are informații noi despre atacurile din 11 septembrie. Apoi, el și familia sa au dispărut

Data actualizării: Data publicării:
Familia dispărută după ce au chemat poliția
Anthony Cirigliano, soția sa Suzette (în poză) și cei doi fii ai lor au dispărut de mai multe zile de acasă. Colaj foto: Facebook / @FremontPD, Profimedia Images

O familie de patru persoane din Michigan, SUA, a dispărut fără urme de mai multe zile, după ce tatăl a sunat la poliție spunând că are informații noi despre atacurile teroriste din 11 septembrie, relatează NBC News.

ACTUALIZARE DUMINICĂ, 23 OCTOMBRIE, ORA 22:00 Poliția din Michigan a anunțat că a găsit familia de patru persoane dispărută din din data de 16 octombrie.

"Departamentul de poliție din Fremont ar dori să vă mulțumească pentru tot ajutorul acordat în localizarea familiei Cirigliano. Familia a fost localizată cu succes în Wisconsin", au transmis duminică autoritățile, fără a da alte detalii, potrivit ABC News.

Știre inițală: 

Poliția din Fremont și Poliția de Stat din Michigan au spus că, începând de duminică, rudele familiei nu au mai auzit nimic de la Anthony și Suzette Cirigliano, amândoi în vârstă de 51 de ani, sau de la fiii lor, Brandon, de 19 ani, și Noah, de 15 ani.

Telefonul lui Anthony a fost închis, iar telefoanele lui Suzette și ale celor doi fii au fost găsite în casă, potrivit New York Post.

Șeful poliției din Fremont, Tim Rodwell, a spus că investigatorii nu au găsit nicio dovadă că s-ar fi petrecut vreun eveniment violent în casa familiei înainte ca aceasta să dispară.

„Nu am găsit semne de violență, nu vedem niciun semn că s-ar fi petrecut ceva suspect până acum. Nu sunt semne că s-ar fi intrat prin efracție în casă”, a spus Rodwell.

Bărbatul le-a vorbit polițiștilor despre conspirații legate de atacurile teroriste, CIA și FBI

Duminică, la primele ore ale dimineții, Anthony Cirigliano a sunat la 911, iar când au ajuns ofițerii acesta le-a spus „despre niște probleme elaborate sau informații pe care le avea în legătură cu atacurile din 11 septembrie”, a spus Rodwell.

Anthony Cirigliano a avut un comportament paranoic, a spus poliția de stat, care ajută cu investigația. Potrivit lui Rodwell, Anthony le-a transmis polițiștilor că „avea niște îngrijorări cu privire la CIA și FBI.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Polițiștii s-au asigurat că toată lumea este în siguranță și sănătoasă, petrecând în jur de o oră cu Anthony Cirigliano și schimbând câteva vorbe cu soția sa. „Sincer, asta este ceva foarte neobișnuit de spus și de scris în raport”, a spus șeful poliției din Fremont.

Înainte să plece, ofițerii le-au spus lui Anthony și Suzette să sune la poliție dacă mai au orice alte probleme și au spus că vor veni să îi ajute, potrivit lui Rodwell.

Anthony lucrează în domeniul financiar, iar Suzette se îngrijea de mama sa, o persoană în vârstă care suferă de demență. Luni, mama lui Suzette a fost găsită plimbându-se singură prin cartier. Ea este acum în grija altor membri ai familiei.

Toți cei care îi cunosc pe membrii familiei Cirigliano sunt șocați de dispariția lor, potrivit lui Rodwell. „Ei spun că acest comportament este extrem de anormal pentru Tony și Suzette”.

„Par să fie oameni buni care aveau grijă de familia lor”, a mai spus Rodwell. „Nimeni nu avea nicio problemă cu ei. Suntem foarte îngrijorați. Circumstanțele sunt foarte stranii.”

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri