Video Un bărbat ce susține că a fost coleg de închisoare cu „Bucătarul lui Putin” spune că șeful Wagner e „un bulangiu, la propriu”

Data actualizării: Data publicării:
Untitled
Sasha Kurara, un individ care se prezintă drept fost coleg de închisoare al lui Evgheni Prigojin. Foto: captură video Dmitri/ Twitter

Sasha Kurara, un individ care se prezintă drept fost coleg de închisoare al lui Evgheni Prigojin, patronul grupului de mercenari Wagner, cunoscut și ca „Bucătarul lui Putin”, îl insultă pe omul de afaceri într-un videoclip difuzat pe rețelele de socializare, transmite BFMTV.

Un apropiat al lui Vladimir Putin, Evgheni Prigojin, un om de afaceri rus în fruntea miliției Wagner, este ținta unei invective violente și homofobe din partea unui bărbat care se prezintă drept fostul său coleg de închisoare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am ispășit o pedeapsă în același timp”, spune Sasha Kurara într-un videoclip. „Am vrut să vă spun că Prigojin este un bulangiu, la propriu”.

Sasha Kurara spune că șeful mercenarilor Wagner „a fost în cea mai de jos clasă de deținuți”. „Își cunoștea locul și îl accepta”, a continuat acesta.

„Voi care vă alăturați miliției Wagner, să știți că veți fi sub steagul unui bulangiu”, a adăugat el.

Michel Goya, un consultant în domeniul Apărării, îndeamnă însă, la BFMTV, la „atenție la tot ce se difuzează” despre omul de afaceri rus: „aceasta face parte dintr-o competiție internă a anumitor rivalități” într-un mediu „în mare măsură mafiot”.

Fost infractor și deținut în anii ‘80, Evgheni Prigojin și-a făcut apoi averea din afacerile cu restaurante, înainte de a se alătura oligarhilor ruși apropiați de Vladimir Putin. În 2014, a fondat organizația paramilitară Wagner, care activează acum în mai multe țări, inclusiv în Ucraina, și în special în Mali.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri