Un bărbat din Florida a auzit un zgomot la ușă. Când a deschis-o, a fost mușcat de un aligator lung de 3 metri

Data actualizării: Data publicării:
aligator
Un bărbat din Florida a auzit un zgomot la ușă. Când a deschis-o, a fost mușcat de un aligator lung de 3 metri. Foto: Profimedia

Un bărbat din Florida care a deschis ușa pentru că auzise un zgomot a fost mușcat de un aligator lung de 3 metri, relatează The Guardian.

Scot Hollingsworth, din Daytona Beach, a declarat pentru postul local de televiziune WKMG că se uita la televizor cu soția sa când a auzit o lovitură în uşă și s-a ridicat să vadă ce se întâmplă.

„Am deschis ușa, am ieșit în timp ce încercam să aprind lumina mi-a prins piciorul și a început să tragă foarte violent”, a povestit el.

„A fost o surpriză și un șoc total. Bănuiesc că l-am surprins pe aligator la fel de mult cum m-a surprins el pe mine”, a mai spus Hollingsworth.

Bărbatul a fost mușcat de coapsă și a fost dus la un spital pentru a fi tratat. Medicii se așteaptă ca Hollingsworth să-și revină complet.

Comisia pentru Conservarea Peștilor și a Faunei Sălbatice din Florida a găsit aligatorul și ulterior l-a eutanasiat.

Florida are o populație mare și în plină expansiune de aligatori. Atacurile și rănile sunt însă rare.

Luna trecută, o femeie de 85 de ani care își plimba câinele a murit când un aligator a tras-o într-un iaz din sud-estul Floridei, după ce a încercat să-și apere animalul de companie.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri