Un bărbat din SUA a rămas blocat timp de 10 ore, după ce mașina i-a fost îngropată 4 metri în zăpadă

Data actualizării: Data publicării:
masina ingropata in zapada
Mașina americanului a fost îngropată în zăpadă. Foto: CNN

Un bărbat de 58 de ani din nordul statului New York a rămas blocat în mașină timp de 10 ore din cauza unei  furtuni violente de zăpadă. Un utilaj a trecut prin zonă și i-a acoperit autoturismul cu aproape 4 metri de omăt. Șoferul a fost găsit din întâmplare, scos de polițiști din mașină și dus la spital.

Omul de 58 de ani, din Upstate New York, a rămas blocat în mașină în timpul furtunii de zăpadă care a străbătut New York-ul zilele trecute, scrie CNN.

Kevin Kresen din Candor, New York, la vest de Binghamton, a ieșit de pe șoseaua principală în orașul Owego, chiar când furtuna se intensificase și erau spulberate cantități mari de zăpadă, a declarat poliția de stat din New York.

A doua zi dimineață, Sgt. Jason Cawley verificat dacă sunt în așteptare apeluri de urgență din cauza furtunii. Dispecerii l-au informat că au primit la 911 mai multe apeluri de la un bărbat care ieșise de pe șosea și avea nevoie de asistență, dar oamenii legii locali nu l-au localizat pe șofer din cauza zăpezii depuse pe mașina sa. 

Sergentul Cawley a mers în locul pe care șoferul l-a indicat și a intrat prin zăpadă pentru a verifica adresele caselor din zonă. În timp ce săpa cu o lopată prin omăt, a lovit parbrizul lui Kresen și l-a văzut pe acesta în mașină.

Acesta i-a spus polițistului că un plug de zăpadă a trecut prin zonă și l-a acoperit și mai tare cu zăpadă. Kresen a rămas blocat fără căldură și când a fost găsit suferea de hipotermie și degerături, a spus patrula de stat. A fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri