Un bărbat din Texas a stat câteva luni cu un cadavru în casă. Când poliția i-a bătut la ușă, s-a sinucis

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie din texas
Un bărbat din Texas a stat câteva luni cu un cadavru în casă. Când poliția i-a bătut la ușă, s-a sinucis. Foto: Profimedia

Un bărbat din Texas s-a sinucis după ce a stat, timp de câteva lun, cu un cadavru în descompunere în casă, potrivit polițiștilor citați de Independent.

Polițiștii din comitatul Harris au făcut descoperirea sumbră în timp ce efectuau un control social. Au simțit un miros puternic și au intrat pe proprietatea bărbatului, potrivit The Houston Chronicle. În acel moment, au auzit un foc de armă. L-au găsit apoi pe bărbatul în vârstă de 64 de ani mort.

„Într-un dormitor alăturat, au găsit și cadavrul unui alt bărbat, aflat în descompunere severă”, a declarat principalul adjunct al șerifului din comitatului Harris, Thomas Gilliland, adăugând că bărbatul era mort de „cel puțin câteva luni”.

Autoritățile cred că cel de-al doilea cadavru era al unui bărbat de 63 de ani, a cărui identitate nu a fost făcută publică. Cauza morții acestuia nu este cunoscută în acest moment.

O vecină a bărbatului, Linda Meadows, a spus că familia ei a auzit împușcătura și a venit afară să vadă ce s-a întâmplat.

„De îndată ce au deschis ușa, am simțit mirosul. Am știut că ceva nu este în regulă”, a adăugat ea.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri