Video Un bărbat misterios vorbește cu Putin de Ziua Victoriei, iar imaginile alimentează zvonurile că el ar fi un posibil succesor

Data actualizării: Data publicării:
putin si dmitri kovalev
Un bărbat care a stat în preajma lui Vladimir Putin la parada de Ziua Victoriei din 9 mai, de la Moscova, a alimentat zvonurile privind un posibil succesor al președintelui rus. FOTO: Twitter Igor Sushko

Un bărbat care a stat în preajma lui Vladimir Putin la parada de Ziua Victoriei din 9 mai, de la Moscova, a alimentat zvonurile privind un posibil succesor al președintelui rus. Pe rețelele sociale au fost distribuite mai multe videoclipuri în care cei doi stau pe vorbă în timpul paradei.

Mai multe imagini cu președintele rus în timp ce vorbește cu un tânăr în timpul paradei de la Moscova au început să circule pe rețelele de socializare. Unii speculează că bărbatul misterios l-ar putea înlocui într-o zi pe Vladimir Putin.

Imaginile au fost făcute publice de pilotul de curse ucrainean Igor Sushko, iar clipul a ajuns pe Twitter la peste 45.000 de vizualizări, scrie Newsweek.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit lui Igor Sushko, bărbatul care vorbește cu Putin ar fi Dmitri Kovalev.

„Tânărul cu care Putin a purtat o conversație lungă și sinceră în Piața Roșie este șeful departamentului administrației prezidențiale Dmitri Kovalev”, a scris el pe Twitter.

Newsweek nu a putut verifica în mod independent dacă aceasta este adevărata identitate a bărbatului. 

„Zvonurile că el ar putea fi succesorul ales de Putin au început imediat să curgă”, a adăugat Sushko.

Comentarii în acest sens au fost făcute și pe platforma Telegram: „În timpul transmisiunii în direct, camera [a surprins] conversația lor. Unele canale Telegram au sugerat că tânărul este un viitor succesor”, se arată într-o postare.

Pe Telegram au fost distribuite și alte imagini în care este surprinsă conversația între Putin și bărbatul de lângă el.

În vârstă de 36 de ani, Dmitri Kovalev are pe conturile sale de socializare multe fotografii de la meciuri de hochei.

Vladimir Putin este un mare iubitor și practicant al acestui sport, așadar este posibil să-l fi întâlnit pe Dmitri Kovalev la un eveniment sportiv.

Deși Putin nu a făcut public vreun anunț că ar demisiona, speculațiile pe marginea sănătății lui au continuat. Au fost răspândite mai multe zvonuri că ar putea avea Parkinson sau cancer.

Kremlinul a negat astfel de speculații, dar asta nu i-a împiedicat pe observatori să analizeze în detaliu comportamentul lui din timpul diverselor întâlniri.   

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri