Un bărbat și-a salvat soția luptându-se cu un rechin

Data actualizării: Data publicării:
Femeia mușcată de rechin a fost transportată la spital cu un elicopter
Femeia mușcată de rechin a fost transportată la spital cu un elicopter Foto; captură video

Un bărbat a sărit de pe placa sa de surf direct pe un rechin care îi atacase soția și a lovit în mod repetat animalul până când l-a făcut să plece, scrie BBC, care preia relatări din presa australiană. 

Chantelle Doyle, în vârstă de 35 de ani, făcea surf în largul plajei Shelly din Port Macquarie, statul New South Wales, când un rechin a apucat-o de partea din spate a piciorului. 

Sub privirile altor surferi din apropiere, soțul ei a tras-o pe placa lui de surf, s-a repezit la rechin, l-a apucat de spate și l-a lovit cu pumnii până când acesta a slăbit strânsoarea și i-a dat drumul. 

Femeia a fost transportată cu un elicopter la spital, având răni grave pe piciorul drept. A fost operată și era în stare stabilă.

Experți citați de presa locală spun că femeia a fost mușcată probabil de un rechin tânăr din clasa marelui alb, care avea până în 3 metri lungime. 

Partenerul ei, care se numește Mark Rapley, a fost lăudat pentru prezența sa de spirit și pentru curaj. 

Este deja al treilea atac al unui rechin în zona respectivă a coastei australiene care se petrece în ultimele două luni. 

O fetiță care a asistat la scenă spune că după atac rechinul a făcut curse de-a lungul coastei ținând încă în dinți placa de surf a victimei. Plaja a fost închisă și zona monitorizată din elicopter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Redactor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri