Video Un blindat al armatei ruse detonează o mină în Ucraina. Următorul blindat repetă la indigo greșeala și detonează alte mine

Data actualizării: Data publicării:
ezgif.com-gif-maker (2)
Blindate ruse intrate într-un câmp minat. Captură gif: Twitter/Ukraine Weapons Tracker

O înregistrare video, apărută pe rețelele sociale, prezintă momentul în care un blindat al armatei ruse detonează o mină într-o zonă neprecizată din estul Ucrainei. Tanchiștii ruși par să repete aceeași greșeală comisă de o mașină blindată distrusă cu puțin timp înainte.

Din imagini se observă o mașină de luptă a infanteriei de tip BMP-2 care depășește în viteză un vehicul distrus pe un drum de țară.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La puțin timp, mașina de luptă detonează aproape simultan mai multe mine care provoacă trei explozii violente.

Conform ultimului bilanț publicat marți de Statul Major al armatei ucrainene, Rusia a pierdut până acum în război peste 1.200 de tancuri și peste 3.000 de vehicule blindate (transportoare, mașini de luptă ale infanteriei etc.).

Conform site-ului Oryx, specializat în agregarea și monitorizarea tuturor fotografiilor și clipurilor video făcute publice și care documentează pierderile de echipament - atât ale Rusiei, cât și ale Ucrainei - armata rusă a pierdut peste 600 de tancuri și peste 1.100 de vehicule blindate.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri