Video&Foto Un bloc de 20 de etaje din Milano a luat foc. Pompierii au spart ușile apartamentelor pentru a-i evacua pe oameni

Data publicării:
bloc cu 20 de etaje din Milano, devastat de un incendiu
Un zgârie-nori cu 20 de etaje din Milano, devastat de un incendiu. Foto: Profimedia Images

O clădire de locuinţe cu 20 de etaje a fost devastată de un incendiu uriaş la Milano, în nordul Italiei, au anunţat serviciile de salvare. Pompierii au avansat dintr-un apartament în altul, dărâmând uşile pentru a se asigura că nimeni nu a rămas înăuntru, au mai precizat pompierii italieni. 

Un zgârie-nori cu 20 de etaje din Milano, devastat de un incendiu. Foto: Profimedia Images
Un zgârie-nori cu 20 de etaje din Milano, devastat de un incendiu. Foto: Profimedia Images

Turnul rezidenţial situat la periferia sudică a capitalei lombarde a luat foc la etajele superioare în jurul orelor 17.30 (15.30 GMT). "Flăcările s-au extins apoi la etajele inferioare", provocând un fum dens, au indicat pompierii pe contul lor de Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Locuitorii clădirii au fost contactaţi telefonic. Nu sunt persoane date dispărute", au precizat ei în cursul serii de duminică. 

Aproximativ 70 de familii locuiesc în imobil.

"Pompierii au avansat dintr-un apartament în altul, dărâmând uşile pentru a se asigura că nimeni nu a rămas înăuntru. Suntem optimişti, pentru că a fost timp pentru a ieşi din clădire", a declarat primarul oraşului Milano, Giuseppe Sala, citat de jurnalul Il Corriere della Sera.

La faţa locului au fost trimise zeci de maşini de pompieri şi ambulanţe. Aproximativ douăzeci de locatari au fost intoxicaţi uşor cu fum, însă nu au existat victime.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri