Un britanic și-a cumpărat o mașină pentru că era mai ieftin decât să ia trenul 160 de km

Data publicării:
tom church

După ce anul trecut un britanic arăta că un bilet de avion până în Germania este mai ieftin decât o călătorie cu trenul prin Regatul Unit, un tânăr a preferat să își cumpere o mașină pentru a parcurge 160 de kilometri, pentru că era mai ieftin decât să își cumpere un bilet de tren, scrie Metro.

Tom Church a cumpărat cu 80 de lire sterline o mașină Honda Civic, veche de 21 de ani, dar care încă mergea bine. Tânărul în vârstă de 27 de ani voia să își viziteze un prieten care locuiește în Bristol, însă tot amânase călătoria din cauza prețului biletului de tren Londra-Bristol.

Londonezul a găsit o altă variantă pentru călătoria lui: și-a cumpărat o mașină second-hand, care l-a costat doar 80 de lire. Asigurarea autoturismului, taxele de drum și benzina au ridicat costul total la 206,81 de lire, mai ieftin decât biletul de tren dus-întors care îl costa 218,10 lire.

Mașina cumpărată de Church are aproximativ 217.000 de kilometri la bord, a fost fabricată în 1997 și era vândută pe site-ul Gumtree de către proprietara care voia să scape de autoturism cât mai repede.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri