Un club de noapte din Singapore le oferă reduceri de 50% bărbaților care își aduc soția și amanta de Ziua Îndrăgostiților

Data actualizării: Data publicării:
două femei și un bărbat ciocnesc paharele cu bere într-un bar
„Trebuie să vin cu certificatul de căsătorie ca să verificați cine este soția mea?” a fost una dintre întrebările puse de oamenii care au lăsat comentarii la postarea de Facebook a clubului. Foto: Profimedia Images

Un club de noapte din Singapore a apelat la o metodă de marketing care a ridicat semne de întrebare în mediul online: le oferă bărbaților o reducere de 50% la produsele consumate dacă se prezintă cu soția și amanta de Ziua Îndrăgostiților, scrie Insider.

Clubul a postat promoția pe Facebook, acolo unde a scris că clienții trebuie să vină cu soția și cu „xiao san” (amantă, în chineză) ca să se „bucure” de promoție.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Club Rich Singapore are și un nume chinezesc: Fu Er Dai. Numele înseamnă „a doua generație bogată” - un termen folosit pentru a-i descrie pe copiii din familiile bogate de chinezi.

Nu este clar cum intenționează clubul să verifice statutul relației dintre clienții care vor să profite de această promoție.

„Trebuie să vin cu certificatul de căsătorie ca să verificați cine este soția mea?” a întrebat un utilizator de Facebook. „Cum ar fi dacă îmi aduc soțul și iubitul? Am dreptul la reducere?” a comentat și un utilizator de Instagram la postarea clubului.

club-Singapore
Numele clubului în chineză înseamnă „a doua generație bogată” - un termen folosit pentru a-i descrie pe copiii din familiile bogate de chinezi. Captură foto: Facebook / Club Rich Singapore

Un alt utilizator de Instagram a întrebat dacă este posibil să se prezinte cu soția și fosta soție, în timp ce alții au dorit să știe dacă au dreptul la o reducere și mai mare dacă vin cu mai mult de o amantă.

Într-o postare separată, Club Rich Singapore a mai spus și că va oferi cocktailuri gratis pentru domnișoarele care nu au partener.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri