Un cunoscut actor și cântăreț din China a primit 13 ani de închisoare pentru că a violat trei femei

Data actualizării: Data publicării:
Kris Wu
Cântărețul și actorul Kris Wu a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru viol. Foto: Profimedia Images

Un tribunal de la Beijing l-a condamnat vineri pe cântărețul chinezo- canadian Kris Wu la 13 ani de închisoare după ce l-a găsit vinovat de trei infracțiuni de viol. Kris Wu a fost arestat în urmă cu un an. Tânărul de 32 de ani este o vedetă extrem de cunoscută în China cu o carieră în muzică și actorie, potrivit Reuters.

Instanța din districtul Chaoyang a declarat că ancheta a arătat că, din noiembrie până în decembrie 2020, tânărul de 32 de ani, cunoscut și sub numele de Wu Yifan, a violat trei femei. „Wu Yifan a profitat de trei femei bete... la el acasă”, a spus instanța pe contul său oficial WeChat.

Wu a fost reținut pe 31 iulie anul trecut, după ce o studentă în vârstă de 18 ani l-a acuzat public că a obligat-o pe ea și pe alte fete, unele dintre ele mai mici de 18 ani, să facă sex cu el. Ea a spus că atunci când Wu a ademenit-o să facă sex avea 17 ani și s-a întâmplat după ce a obligat-o să bea alcool.

Kris Wu a fost, de asemenea, obligat să plătească 600 de milioane de yuani (83,77 milioane de dolari). Instanța a stabilit că acesta a sustras 95 de milioane de yuani din impozite, din 2019 până în 2020, ascunzând veniturile personale prin intermediul întreprinderilor afiliate interne și străine și a plătit taxe mai puțin cu 84 de milioane de yuani, au declarat autoritățile.

 

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri