Video Un deputat din partidul lui Putin a călcat un copil cu mașina, apoi a fugit de la locul faptei. Minorul e în stare critică

Data actualizării: Data publicării:
Un deputat din partidul lui Putin a călcat un copil cu mașina, apoi a fugit de la locul faptei
Un deputat din partidul lui Putin a călcat un copil cu mașina, apoi a fugit de la locul faptei. Foto: Captură Twitter/NEXTA

Serghei Mamontov, un deputat din partidul lui Vladimir Putin, a dat cu mașina peste un copil de șase ani, iar mai apoi a fugit de la locul accidentului, lăsându-l pe cel mic întins pe șosea. Minorul a fost internat în stare critică.

Accidentul a avut loc în orașul Novosibirk, potrivit canalului te Twitter NEXTA. Parlamentarul, membru al partidului „Rusia Unită, a trecut cu mașina peste un copil care se plimba pe stradă. Imediat după a coborât din autoturism, s-a învârtit de câteva ori în jurul minorului întins la pământ și apoi a plecat, fără ca măcar să suna la ambulanță.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cel mic a suferit două fracturi, una craniană și una de șold, iar în prezent se află internat la terapie intensivă, în stare critică, potrivit RIA Novosti.

Deputatul Serghei Mamontov va fi exclus din formaţiunea politică, a anunțat Șefa comitetului executiv regional al partidului Rusia Unită, Iulia Shvets.

Pe site-ul oficial al partidului, aceasta a afirmat că reacția pe care politicianul a avut-o imediat după accident „nu provoacă altceva decât nedumerire și dezgust” Totodată, Shvets a precizat că victima și familia sa vor primi toată asistența necesară.

„Cel care a lovit un copil și l-a lăsat pe drum fără ajutor, cu greu poate fi numit o persoană în sensul deplin al cuvântului. În ceea ce privește Rusia Unită, îl va exclude rușinos pe Mamontov din partid și din asociația de deputați ai acesteia în consiliul raional”, a afirmat Shvets..

„Nici măcar animalele nu se comportă așa”, a spus, într-un interviu acordat RIA Novosti, deputatul Evgheni Revenko.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri