Un episcop și soția sa au fost jefuiți de bijuterii de 400.000 de dolari în timpul unei slujbe din New York, transmisă în direct

Data publicării:
whitehead
Episcopul Lamor Whitehead. Foto: Instagram/ iambishopwhitehead

Un episcop din Brooklyn și soția sa au fost jefuiți în timpul unei slujbe transmise în direct, duminică. 3 atacatori înarmați au luat cu asalt biserica și au plecat cu bijuterii în valoare de aproximativ 400.000 de dolari, potrivit poliției din New York, citată de NBC News.

Episcopul Lamor Whitehead era în mijlocul predicii, la biserica Leaders of Tomorrow International Ministries din Canarsie, Brooklyn, când trei bărbați au intrat în biserică. Atacatorii au scos arme și au cerut bijuteriile episcopului și soției sale, potrivit poliției.

„Când i-am văzut venind, le-am spus tuturor să plece”, a spus Whitehead într-un clip postat pe Instagram după incident. „Nu știam dacă voiau să tragă cu arma în biserică sau dacă veniseră doar să fure,” a adăugat episcopul.

În cele din urmă, Whitehead a spus că este recunoscător că a fost doar un jaf, dar că atacatorii au luat toate bijuteriile lui și ale soției sale.

În imaginile live care par să arate incdentul, dar care au fost scoase de pe internet, Whitehead poate fi auzit spunând „bine, bine”, înainte de a se lăsa în genunchi.

Apoi se vede un suspect mascat care se apropie de episcop, ținând mână ceea ce pare a fi o armă de foc, apoi pare să plece cu bijuteriile.

Poliția a spus că atacatorii au furat în total bijuterii în valoare de aproximativ 400.000 de dolari, după care au fugit cu o mașină. Nu au fost prinși încă.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri