Foto Un fragment de rachetă a aterizat în curtea reședinței lui Volodimir Zelenski: „M-ați ratat!”

Data actualizării: Data publicării:
racheta zelenski
Imaginile au fost surprinse în curtea reședinței președintelui Zelenski din Koncha-Zaspa, situată în sudul capitalei Ucrainei. Foto: Facebook/Sergii Nykyforov

Un fragment de rachetă, probabil de la o rachetă rusă, a aterizat în curtea reședinței prezidențiale a lui Volodimir Zelenski, lângă Kiev. „M-ați ratat”, a reacționat președintele ucrainean.

Informația vine de la purtătorul de cuvânt al liderului de la Kiev, Sergii Nykyforov, care a publicat pe pagina sa de Facebook două fotografii cu presupusul fragment de rachetă, potrivit BBC. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile au fost surprinse în curtea reședinței președintelui Zelenski din Koncha-Zaspa, situată în sudul capitalei Ucrainei.

„M-ați ratat”, a glumit președintele ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit purtătorului său de cuvânt.

De altfel, potrivit The Times, Zelenski a scăpat de cel puțin trei tentative de asasinat în ultima săptămână. Două dintre acestea ar fi fost puse la cale de mercenarii din gruparea Wagner, susținută de Kremlin, iar cealaltă de o echipă de asasini ceceni, care a fost eliminată sâmbătă, 26 februarie, înainte de a intra în Capitala Kiev.

Sâmbătă, președintele ucrainean a postat un nou video pe contul lui de Instagram, în care anunță că este în continuare la Kiev și că nu a părăsit orașul.

La începutul invaziei, Statele Unite s-au oferit să-l evacueze pe Zelenski din Kiev, însă președintele a refuzat.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri