Un medic din Ucraina care își ducea nepotul rănit la spital a fost ucis în timpul bombardamentelor

Data actualizării: Data publicării:
medicul ucis in ucraina
Un medic din Ucraina care își ducea nepotul rănit la spital a fost ucis în timpul bombardamentelor. FOTO: Facebook Viktor Liashko

Un medic care își ducea nepotul rănit la spital a fost ucis în timpul bombardamentelor din zona Kievului, a anunțat, miercuri, ministrul ucrainean al sănătății, Viktor Liashko.

Viktor Liashko a relatat pe Facebook despre această tragedie.

„Astăzi teroriștii ruși au luat viața unui medic - Marina Kalabino. (...) Au tras asupra mașinii ei, când își ducea nepotul rănit la spitalul din satul Kukhari din regiunea Kiev”, spune ministrul.

El a adăugat că Marina Kalabino era medic pediatru.

„Aceștia sunt inumani, teroriști, și cu siguranță nu ar trebui să rămână nepedepsiți! Dimineața, am făcut apel la medicii ruși să condamne actele tiranului, să meargă în piață cerând să se oprească războiul și să se ridice pentru protecția colegilor lor, a medicilor ucraineni”, este apelul lui Viktor Liashko.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri