Video Un mort și trei răniți după ce un bărbat a deschis focul într-un mall din Texas

Data actualizării: Data publicării:
atac armat mall texas
Un bărbat a fost reținut, fiind principalul suspect al atacului armat din mall. Foto: Captură video Twitter

Haos într-un mall din El Paso, în Texas, după ce o persoană a deschis focul. Un om a murit și alți trei au fost răniți, informează joi Reuters. Motivul atacului nu este cunoscut, a declarat poliția din Texas. În apropierea acestui mall, în 2019, a avut loc un atac armat, soldat cu 23 de morți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un suspect a fost arestat, iar poliţia este în căutarea unui alt posibil suspect, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al poliţiei, Robert Gomez.

"A fost haotic. Oamenii au fugit. Erau speriaţi. După cum am spus, s-au tras focuri de armă în mall", a spus Gomez.

Unităţile de poliţişti cercetează mall-ul şi adună martori. Fiind vorba de o suprafaţă mare, aceste operaţiuni vor dura, a adăugat purtătorul de cuvânt al poliţiei, adăugând că nu are informaţii despre starea răniţilor.

Mall-ul Cielo Vista se află lângă magazinul Walmart, unde un bărbat înarmat a ucis 23 de persoane pe 3 august 2019. În urmă cu o săptămână, un bărbat din Texas a pledat vinovat pentru crime federale motivate de ură în acest masacru şi a scăpat de o condamnare federală la moarte. El riscă însă în continuare pedeapsa cu moartea într-o urmărire penală separată.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri