Un pakistanez a donat 30 de milioane de dolari pentru victimele cutremurelor din Turcia şi Siria și a vrut să rămână anonim

Data publicării:
Turkey Earthquake: Homeless Victims
Bilanțul catastrofei cu care se confruntă Turcia și Siria crește de la o oră la alta. FOTO: Profimedia Images

Un pakistanez a donat 30 de milioane de dolari pentru victimele cutremurelor din Turcia şi Siria, a anunțat premierul pakistanez Shehbaz Sharif, într-un mesaj pe Twitter. Donatorul a dorit să rămână anonim.

Donatorul a mers la ambasada Turciei din SUA şi a donat 30 de milioane de dolari pentru a ajuta oamenii din Turcia şi Siria.

„Sunt profund mişcat de exemplul unui pakistanez anonim care a mers la ambasada Turciei din SUA şi a donat 30 de milioane de dolari pentru victimele cutremurului din Turcia şi Siria”, a scris premierul pe Twitter. El a spus că „acte de filantropie atât de glorioase permit omenirii să triumfe când şansele sunt aparent inexistente”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pakistanul a trimis în Turcia două avioane C-130 Hercule cu echipe de căutare şi salvare, care includ medici, câini şi personal de îngrijire.
Premierul pakistanez Shehbaz a discutat la telefon cu premierii turci şi sirieni şi i-a asigurat că Pakistanul va acorda tot ajutorul posibil victimelor.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri