Video Un pașaport fals pe numele actorului Sylvester Stallone a fost descoperit la o grupare de falsificatori din Bulgaria

Data actualizării: Data publicării:
Pașaport fals pe numele lui Sylvester Stallone
Sursa foto: MVR.bg

Poliția bulgară a efectuat o descindere într-un hotel din stațiunea Sunny Beach care găzduia o grupare de falsificatori de bani și documente, iar printre actele ridicate se număra și un pașaport fals pe numele actorului american Sylvester Stallone, informează Novinite.

Agenții de poliție au gasit la fața locului sume mari de bani falsificați (360.000 de dolari și 410.000 euro), precum și un pașaport fals cu fotografia și datele actorului american Sylvester Stallone. Potrivit poliției, membri grupării foloseau acest pașaport pentru a demonstra calitatea documentelor falsificate. Imaginea cu pașaportul pe numele Sylvester Stallone a fost publicată pe site-ul Ministerului de Interne din Bulgaria.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Operațiunea poliției a avut loc în ianuarie 2021, iar patru persoane au fost arestate și puse sub acuzare pentru că ar fi constituit un grup criminal organizat care se ocupa cu falsificarea de euro, dolari și documente de identitate.

Persoanele arestate mai fuseseră reținute într-o operațiune a poliției în urmă cu un an, iar în același hotel din Sunny Beach poliția buglară mai destructurase o grupare de falsificatori în 2018.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri