Un piton uriaș furat dintr-o mașină s-a plimbat câteva luni print-un oraș american. Cum a fost prins și dat înapoi proprietarului

Data publicării:
piton
Un piton uriaș furat dintr-o mașină s-a plimbat câteva luni print-un oraș american. Foto: Austin Animal Center/ Facebook

Un piton lung de 4,8 metri a fost dat îmapoi proprietarului său după ce luni de zile a rătăcit printr-un cartier din orașul american Austin și a speriat localnicii, relatează BBC.

La începutul acestei săptămâni, Austin Animal Center a spus că a primit un apel despre un „piton uriaș” după ce localnicii au capturat creatura într-un garaj.

Acel șarpe s-a dovedit a fi Snow, un piton albinos reticulat care a dispărut în această vară.

Un ofițer de la Austin Animal Center a mers să examineze șarpele, care fusese mai ușor de prins pentru că era letargic din cauza temperaturilor scăzute.

El a aflat că oamenii din cartier au observat pitonul în zonă încă din iulie, a scris centrul pentru animale într-o postare pe Facebook.

Șarpele a fost plasat într-o locuință temporară, iar organizația a întrebat grădina zoologică din Austin dacă ar putea găzdui creatura.

Dar apoi, printr-o răsturnare de situație, câțiva angajați ai adăpostului și-au amintit că au văzut un anunț despre un șarpe albinos dispărut cu câteva luni mai devreme.

Proprietarul lui Snow postase anunțul pe Nextdoor, o aplicație prin care rezidenții pot comunica cu vecinii lor.

Bărbatul locuia în orașul Dallas, aflat la 289 km distanță, și era în vizită în Austin. L-a lăsat pe Snow într-o sacoșă în mașină, dar vehiculul a fost spart și sacoșa a fost furată.

Ne imaginăm expresia de pe fața hoțului când au deschis sacoșa”, a scris Austin Animal Center.

Proprietarul lui Snow a venit la Austin chiar a doua zi pentru a-și recupera pitonul.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri