Video Un reporter turc, surprins în direct de cel de-al doilea cutremur cu magnitudinea de 7,5. Oamenii fug îngroziți

Data actualizării: Data publicării:
cutremur in direct
Un reporter turc a fost surprins în direct de cel de-al doilea cutremur cu magnitudine peste 7. Foto: Captură video

În imaginile transmise în direct de televiziunea turcă se observă cum reporterul transmite informații despre urmările primului seism. Se află pe un bulevard cu blocuri pe ambele părți. În momentul în care se îndreaptă spre un grup de oameni din apropiere, totul începe să se miște din ce în ce mai tare. Oamenii conștientizează că e vorba de un nou cutremur.

Reporterul televiziunii turce se afla în momentul transmisiunii pe un bulevard principal din Malatya.

Dintr-o dată oamenii aflați pe bulevard devin din ce în ce mai agitați. Pământul și clădirile se mișcă, iar oamenii realizează repede că este vorba de un nou cutremur.

Se aud zgomote puternice, iar oamenii îngroziți încep să țipe. Atât reporterul cât și cameramanul care îl însoțește o iau la fugă.   

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Primul seism a fost urmat de mai multe replici, dar cea înregistrată în jurul orei 13,00, ora Turciei, flmată în direct, a fost cea mai mare. Magnitudinea fiind stabilită la 7,5.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri