Un șofer român de TIR a fost bătut cu o bucată de lemn de „vestele galbene”, în Franța

Data publicării:
'Yellow vest' protests in France cause huge traffic jam in La Jonquera
Foto: Agerpres

Un șofer român de TIR spune că a fost bătut, vinerea trecută, de mai mulți protestari, într-un oraș din estul Franței. „Vestele galbene” au organizat manifestații în mai multe localități din Franța și, la un moment dat, au blocat și șoselele.

'Yellow vest' protests in France cause huge traffic jam in La Jonquera
Foto: Agerpres

Potrivit Le Progres, românul se afla la volanul TIR-ului, când a întâlnit o blocadă a „vestelor galbene”. El susține că un protestatar s-a apropiat de vehicul, înarmat cu o bucată de lemn, și l-a lovit prin geamul deschis al TIR-ului, strigându-i că este „un român împuțit”.

Protestatarul agresiv a fost reținut de polițiști. El a recunoscut că l-a lovit pe șoferul român, însă neagă că l-ar fi insultat. De asemenea, francezul a oferit o altă versiune pentru cele întâmplate și a susținut că românul a încercat să forțeze blocada vestelor galbene.

Acuzatul a povestit că a vrut să lovească TIR-ul și că nu și-a dat seama că geamul era deschis, așa că l-a nimerit accidental pe șofer. Judecătorul nu s-a lăsat însă convins și l-a condamnat pe agresor la 12 luni de închisoare.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri