Un supraviețuitor al uraganului Katrina și-a pierdut casa în inundațiile devastatoare produse de uraganul Harvey

Data publicării:
harvey

Un tânăr în vârstă de 22 de ani și-a pierdut casa pentru a doua oară în fața fenomenelor extreme ale naturii. Americanul și-a trăit copilăria în New Orleans, însă a fost nevoit să își părăsească locuința în 2005, când uraganul Katrina a devastat orașul și a făcut peste 1.800 de victime, scrie The Telegraph.

Tânărul, pe nume Romeo, a povestit cum a retrăit drama săptămâna aceasta, când uraganul Harvey a lovit statul Texas și i-a inundat apartamentul din Houston. „Cea mai traumatizantă experiență din viața mea se repetă. Asta e partea de necrezut. Vezi mașini luate de ape, este același lucru, fix același lucru ca acum 13 ani”, a spus tânărul.

El și-a amintit cum bunica lui s-a înecat în 2005, când a lovit Katrina. „Sper doar ca istoria să nu se repete. Iubește-i pe oamenii care îți sunt aproape. Nu uita să le spui că îi iubești, pentru că uneori se întâmplă să îi pierzi”, a mai declarat americanul.

Tânărul locuiește acum în apartamentul unui prieten și așteaptă ca apele să se retragă, pentru a inspecta pagubele și a vedea dacă mai are vreo șansă să își recupereze locuința.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri