Un surfer american a descoperit când a ieșit din apă că s-a aflat în pericol de moarte VIDEO

Data publicării:
surfer getty

Un surfer din statul american Florida a aflat abia când a ajuns pe plajă în ce pericol s-a aflat, filmarea realizată cu drona sa arătând că apa era plină de rechini.

Jeremy Johnston, de 33 de ani, a intrat joi în apă la New Smyrna Beach. "Am intrat în apă și m-am urcat pe placă, iar când nivelul apei a ajuns până fluierul piciorului am început să vâslesc ușor cu mâinile pentru că am văzut câți rechini erau", a declarat Johnston pentru CNN.

Bărbatul a spus că a petrecut puțin timp în apă, apoi a ieșit și a înălțat drona.

În anumite momente, în imagini apar și 12 rechini în același timp. "Am fost șocat și uimit", spune Johnston.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Rechinul cu înotătoare negre este des întâlnit în New Smyrna Beach, iar zona este supranumită capitala atacurilor de rechin. Potrivit International Shark Attack File - baza de date organizată de Muzeul de Istorie naturală din Florida, orice om care a intrat în apă la New Smyrna Beach s-a aflat la aproximativ 3 metri de un rechin.

Jeremy Johnston a avertizat oamenii să iasă din apă și a arătat filmarea și altor surferi, atribuind numărul mare de rechini din apă momelii aruncate de către pescarii din zonă.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri