Un tânăr care a supraviețuit masacrului din Vegas a murit în atacul armat din California

Data actualizării: Data publicării:
telemachus-orfanos

Un tânăr care a supraviețuit masacrului din Las Vegas a murit în atacul armat din clubul Borderline Bar&Grill, din California, relatează BBC News.

Tânărul avea 27 de ani și este unul dintre cei 12 oameni care au murit în club, după ce un veteran de război a deschis focul asupra mulțimii.

Telemachus Orfanos a scăpat cu viață, anul trecut, când un bărbat a ucis 58 de oameni în Las Vegas, la un festival de muzică country.

Însă miercuri seara, el ieșise împreună cu prietenii în oraș și se aflau în clubul în care Ian David Long a deschis focul.

„Fiul meu a fost în Las Vegas cu prietenii și s-a întors acasă. Aseara nu a mai ajuns acasă. Sper sa nu îmi transmită nimeni rugăciuni și gânduri bune, vreau legi mai stricte asupra regimului armelor. Este ironic că a supraviețuit celui mai mare atac armat din istoria SUA doar ca să fie ucis în orașul său natal”, a declarat mama tânărului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri