Un tânăr din Spania a primit 15 ani de închisoare după ce și-a ucis și mâncat mama

Data actualizării: Data publicării:
Polițiști spanioli lângă o autospecială.
Trei români din Spania au câștigat peste 130.000 de euro după ce au sechestrat și exploatat prin muncă mai mulți conaționali. Foto: GettyImages

Un bărbat din Spania a fost condamnat la 15 ani de închisoare după ce și-a ucis mama și a mâncat bucăți din corpul ei, informează BBC.

Alberto Sanchez Gomez, în vârstă de 28 de ani, a fost arestat în 2019, când poliția a găsit părți din trupul femeii în locuința ei, iar unele se aflau depozitate în caserole.

Instanța spaniolă a respins argumentele expuse de Gomez, potrivit cărora acesta a trăit un episod psihotic în timpul crimei. Acum, tânărul va ispăși 15 ani pentru crimă și încă cinci luni pentru profanarea unui cadavru. Totodată, Alberto Sanchez Gomez trebuie să-i plătească fratelui său 60.000 de euro drept compensații.

Poliția spaniolă a ajuns la apartamentul femeii din Madrid în februarie 2019, după ce o prietenă a acesteia a sunat spunând că este îngrijorată în privința ei.

În timpul procesului, instanța a auzit că Gomez, atunci în vârstă de 26 de ani, și-a strangulat mama în timpul unei dispute. Ulterior, acesta i-a tranșat trupul și a consumat părți din el în următoarele două săptămâni, hrănindu-și și câinele cu carne umană.

Presa spaniolă a scris că tânărul era cunoscut poliției și mai fusese violent față de mama sa în trecut. În momentul arestării, Gomez încălcase un ordin de restricție.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri