Un vâlcean a fost arestat la trei ani după după ce a primit 30.000 de euro de la un spaniol pentru o mașină, dar nu a mai livrat mașina

Data actualizării: Data publicării:
mașină de poliție
Foto: Inquam Photos /George Călin

Un bărbat de 40 de ani a fost arestat de poliţiştii vâlceni de la Serviciul de Investigaţii Criminale după ce în urmă cu trei ani ar fi încasat de la un cetăţean spaniol aproape 30.000 de euro pentru o maşină pe care a pus-o la vânzare, dar pe care nu a mai livrat-o, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Vâlcea.

Potrivit sursei citate, bărbatul era căutat de autorităţile din Spania, care au emis pe numele lui mandat de arestare european pentru înşelăciune.

"La data de 21 iunie a.c., poliţiştii au pus în executare un mandat de arestare european, emis de autorităţile spaniole, faţă de un bărbat, în vârstă de 40 de ani. Acesta era căutat, în vederea arestării, pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, constând în aceea că, la data de 23.04.2019, persoana vătămată l-a contactat pentru a cumpăra un autovehicul, transferându-i acestuia suma de 29.400 euro, fără a primi însă bunul în cauză", au precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, citați de Agerpres.

Bărbatul se află în prezent la Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă Vâlcea, urmând ca la finalizarea procedurii de extrădare să fie predat autorităţilor judiciare din Spania.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri