Una dintre femeile care îl acuză pe H. Weinstein de viol publică o filmare compromițătoare, în care acesta o atinge nepotrivit

Data actualizării: Data publicării:
harvey

Melissa Thompson, una dintre zecile de femei care îl acuză pe producătorul american Harvey Weistein de viol sau hărțuire sexuală, a publicat un clip video compromițător cu momentul în care l-a cunoscut pe acesta, scrie ABC7.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Thompson trebuia să îi demonstreze lui Weinstein cum funcționează o nouă tehnologie video pe care acesta ar fi putut să o utilizeze în filmele sale. Femeia a mers la biroul din New York al lui Weinstein, în 2011.

În imagini, se vede cum tânăra îi întinde mâna pentru a-l saluta, iar acesta o îmbrățișează și îi mângâie insistent spatele.

Thompson a povestit că, în cadrul aceleiași întâlniri, Weinstein i-a băgat mâna pe sub rochie. Filmarea publicată cu cei doi îi surprinde doar de la bust în sus, însă la un moment dat Thompson îi spune lui Weinstein: „E prea sus. E prea sus”, vizibil stânjenită.

Într-un interviu acordat Sky News, Melissa Thompson a povestit că s-a simțit extrem de inconfortabil din cauza comportamentului lui Harvey Weinstein, dar că a încercat să se poarte profesionist și să își termine prezentarea.

Cei doi s-au întâlnit a doua oară la un bar din New York, unde tânăra se aștepta să semneze contractul cu Weinstein. Producătorul ar fi invitat-o însă în camera lui de hotel, unde ar fi violat-o.

Thompson a depus plângere în iunie împotriva lui Weinstein.

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri