Veteranul pentru care s-au donat 400.000 de dolari a aflat că tânăra pe care a ajutat-o i-a cheltuit toți banii

Data publicării:
bobbitt

Veternarul care a ajuns să trăiască pe străzi și pentru care au fost donați peste 400.000 de dolari în urma unei campanii nu va vedea niciun ban, spune avocatul său, întrucât toată suma a fost cheltuită, relatează ABC News.

Johnny Bobbitt, un veteran american în vârstă de 35 de ani, a devenit celebru după ce și-a cheltuit ultimii 20 de dolari pentru a cumpăra benzină pentru o tânără care rămăsese blocată cu mașina pe autostrada 95, lângă Philadelphia.

Gestul său a impresionat mii de oameni, care au donat în numele veteranului peste 400.000 de dolari. Donația a fost făcută prin intermediul paginii GoFundMe, de care s-au ocupat Kate McClure, tânăra ajutată de Bobbitt, și iubitul acesteia, Mark D'Amico.

Deși peste 14.000 de oameni au donat bani pentru veterani, el nu a văzut niciun dolar, așa că i-a acționat în judecată pe cei doi, acuzându-i că i-au furat banii.

Pe 30 august, un judecător a decis că McClure și D'Amico trebuie să îi dea veteranului toți banii pe care i-au strâns în numele lui. Cuplul a declarat însă pe 27 august că din cei 400.000 de dolari mai au doar 150.000 de dolari și au spus că au cheltuit o parte din bani pentru a cumpăra o mașină și o rulotă pentru veteran, însă avocatul lui Bobbitt a arătat că atât autoturismul, cât și rulota erau trecute pe numele celor doi.

Avocatul veteranului spune acum că, într-o conversație cu McClure și D'Amico, cei doi au declarat că nu mai au niciun ban.

„Toți banii au fost cheltuiți. Clientul meu este complet devastat că nu a mai rămas niciun ban. Nu avem nici cea mai mică idee unde s-au dus acești bani”, a declarat avocatul.

 

 

 

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri