Video 4 oameni au ocupat abuziv un apartament, în Spania, și l-au înjunghiat pe proprietar când acesta a încercat să intre în casă

Data actualizării: Data publicării:
Daniil Frolkin
4 oameni au ocupat abuziv un apartament și l-au înjunghiat pe proprietar când acesta a încercat să intre în casă pe fereastră. Sursa: captură YouTube

Patru persoane au fost arestate după ce au ocupat o casă din orașul spaniol Cadiz și l-au atacat pe proprietarul care a încercat să-și recupereze casa intrând pe fereastră, relatează La Vanguardia.

Incidentul a avut loc marți seara. Mai mulți vecini au sesizat poliția locală și proprietarul apartamentului că doi bărbați și două femei au intrat în locuință, profitând de faptul că aceasta este în renovare, cu scopul de a o ocupa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înainte de sosirea polițiștilor, proprietarul a încercat să intre în apartamentul aflat la etajul I. Pentru că nu a reușit să intre pe ușă, a luat o scară și a încercat să intre pe o fereastră care era deschisă.
În acel moment, doi dintre cei 4 oameni aflați în apartamentul său au început să-l atace cu lovituri de cuțit și au aruncat cu sticle în el.

Bărbatul a fost a fost la un pas să cadă de mai multe ori, dar a reușit să reziste până la sosirea poliției.

Polițiștii le-au arestat pe cele patru persoane care intraseră în casă, în timp ce serviciile medicale i-au acordat primul ajutor proprietarului, care suferise mai multe răni.
Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Cei 4 sunt acuzați de ocupare ilegală a locuinței și amenințări grave.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri