VIDEO. Acces de râs al lui Vladimir Putin, atunci când un jurnalist Fox News îi pune o întrebare incomodă

Data actualizării: Data publicării:
putin

Președintele rus Vladimir Putin a izbucnit în râs în timpul unui interviu cu jurnalistul Fox News Chris Wallace, care i-a arătat mai multe documente legate de un posibil amestec al Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA, din 2016.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Wallace i-a oferit o copie a documentului prin care procurorul special Rober Muller a pus sub acuzare 12 persoane pentru că  ar fi influențat alegerile prezidențiale din SUA.

„Domnule președinte, una dintre problemele care stau în calea progresului, după cum știți, este legată de acuzațiile că Rusia a intervenit în alegerile din SUA. Ați spus în mod repetat și ați reluat și astăzi că Rusia nu s-a implicat și că dacă a fost vreun amestec, atunci a fost al patrioților ruși pe cont propriu. Am aici punerile sub acuzare făcute de Rober Muller”, îi spune Wallace.

Vladimir Putin nu își poate stăpâni un zâmbet, apoi izbucnește în râs.

„Râdeți. Lăsați-mă să termin. Pot să vă dau asta să vă uitați la document?”, adaugă jurnalistul.

„Rusia, ca stat, nu a intervenit niciodată în treburile interne ale Americii, cu atât mai puțin în alegeri. Chiar credeți că cineva acționând de pe teritoriul Rusiei ar fi putut influența SUA și alegerea a milioane de americani?”, răspunde Putin.

Președintele rus a negat în continuare orice implicare în alegerile în urma cărora Donald Trump a devenit președinte, cu toate că numeroase agenții de informații ale SUA, dar și înalți oficiali spun că există dovezi ale încercărilor Rusiei de a influența rezultatul alegerilor.

Procurorul special Robert Mueller a inculpat vineri, în Statele Unite, 12 ofiţeri ai serviciului rus de spionaj militar, GRU, acuzaţi de piraterie informatică împotriva campaniei candidatei democrate la preşedinţia SUA, Hillary Clinton.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri